Zašto pametna poljoprivreda?

Kako digitalna transformacija dotiče poljoprivredni sektor, poljoprivredni razvoj se dramatično ubrzao revolucijom inovativnih tehnologija. Pametne poljoprivredne tehnologije kao što su skupljanje podataka, analiza kao i iskorišćenje podataka poboljšavaju donošenje odluka, implementacije strategija i generalno upravljanje farmama i njihovim resursima. Pametna poljoprivreda ima potencijal da proizvodnju učini produktivnijom i stabilnijom. Takođe ona poboljšava iskorišćenost svih resursa što donosi ključne prednosti kako za poljoprivrednike tako i za celokupnu populaciju.

Primenom Yunet IoT rešenja ostvarićete

Efikasnu optimizaciju resursa, minimalno angažovanje ljudskih resursa, uštedu u vremenu, pristup velikom broju sirovih podataka i unapređenu bezbednost

Kontrola kvaliteta vazduha

Pametne zgrade

Energetska efikasnost

Pametna poljoprivreda

Yunet IoT je sigurna, moderna i skalabilna platforma koja podržava povezivanje modernih IoT senzora preko nekoliko bežičnih protokola. Time je omogućeno kreiranje specifičnih rešenja koja su maksimalno funkcionalna, a istovremeno omogućavaju uvođenje naprednog izveštavanja u realnom vremenu. IoT platforma sadrži i modul za mašinsko učenje i veštačku inteligenciju, kako bi se došlo do boljeg razumevanja poslovnih procesa, a sve u cilju da se optimizuju proizvodni procesi i postigne bolja iskorišćenost postojećih resursa.

This is the author


UKOLIKO NISTE ZNALI

Tehnička podrška

Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja